Aanmelden

Indien u zich wil aanmelden voor beschermingsbewind door Yverius Bewindvoering kan dit op meerdere manieren.

U kunt het intakeformulier uitprinten, invullen en opsturen naar info@yveriusbewind.nl of per post naar:
Postbus 347, 3760 AH Soest

Een andere manier waarop u zich bij ons kunt aanmelden is via het digitaal intakeformulier. U dient deze eerst op uw computer op te slaan. Vervolgens kunt u het formulier digitaal invullen en opsturen.

Ten derde is een telefonische aanmelding ook mogelijk. Wij zullen de intake dan telefonisch doen. Als u liever wilt beeldbellen is dat ook een optie. De formulieren zullen wij dan tijdens het gesprek zoveel mogelijk proberen in te vullen.

Tot slot kunnen wij in overleg altijd een afspraak op locatie inplannen, zowel bij ons op kantoor als bij u thuis of een andere plek die u geschikt lijkt.

In geval van een fysieke intake, handhaven wij de anderhalve-meter-afstand conform de richtlijnen van het RIVM. Dit gebeurt door middel van hygiëne maatregelen, zodat wij zorgen dat onze afspraak op locatie veilig verloopt. Op deze manier dragen wij allen bij aan het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus.

Ons kantoor is van maandag tot en met woensdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Op donderdag en op vrijdagmiddag is ons kantoor gesloten. U kunt ons altijd een e-mail sturen, wij streven om binnen 48 uur te reageren.