Over Yverius

Yverius Bewindvoering is een bewindvoerderskantoor gevestigd in Soest. Bij Yverius Bewindvoering staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Persoonlijke betrokkenheid bij de situatie van de cliënt achten wij erg van belang, teneinde een goede vertrouwensband op te bouwen. Een goede samenwerking is immers erg belangrijk om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Eerlijkheid en wederzijds respect mogen hierbij niet ontbreken.  Ook wanneer u de Nederlandse taal niet goed beheerst, probeert Yverius Bewindvoering de cliënt zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen.

Naast betrouwbaarheid en betrokkenheid hechten wij veel waarde aan kwalitatieve en nauwkeurige dienstverlening. De werkzaamheden worden met de nodige nauwkeurigheid en deskundigheid uitgeoefend en er wordt zorgvuldig omgegaan met de gegevens van de cliënt.

Het uit handen geven van uw financiën kan u veel rust geven. Wilt u graag weer rust in uw financiële situatie? Wij nemen graag de financiële zorgen van u over.

Yverius Bewindvoering is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast is het kantoor altijd per e-mail bereikbaar. Hierbij krijgt u bij voorkeur dezelfde werkdag nog een reactie, maar in ieder geval uiterlijk binnen twee werkdagen. Mocht u ons onverhoopt niet telefonisch te pakken krijgen, dan streven wij ernaar om u zo spoedig terug te bellen.

Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.