Over Yverius

Yverius Bewindvoering is een bewindvoerderskantoor gevestigd in Soest. Wij zijn binnen meerdere gemeentes actief en werken samen met verschillende zorgverleners. Yverius Bewindvoering is lid van de BPBI (Branchevereniging voor Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders) en moet jaarlijks verplicht voldoen aan de gestelde kwaliteitseisen.

Bij Yverius Bewindvoering staan persoonlijke aandacht en begeleiding centraal. Persoonlijke betrokkenheid bij de situatie van de cliënt achten wij erg van belang, teneinde een goede vertrouwensband op te bouwen. Een goede samenwerking is immers erg belangrijk om uw belangen optimaal te kunnen behartigen. Eerlijkheid en wederzijds respect mogen hierbij niet ontbreken. Ook wanneer u de Nederlandse taal niet goed beheerst, probeert Yverius Bewindvoering de cliënt zo goed mogelijk te helpen en ondersteunen. Bij ons bent u geen nummertje.

Naast betrouwbaarheid en betrokkenheid hechten wij veel waarde aan kwalitatieve en nauwkeurige dienstverlening. De werkzaamheden worden met de nodige nauwkeurigheid en deskundigheid uitgeoefend en er wordt zorgvuldig omgegaan met de gegevens van de cliënt.

Opstapelende schulden en incassobureaus die u blijven lastigvallen kunnen heel stressvol zijn voor uw gezondheid.
Het uit handen geven van uw financiën kan u dan veel rust geven. Wilt u graag weer rust in uw financiële situatie? Yverius Bewindvoering neemt graag de financiële zorgen van u over.

Ons kantoor is van maandag tot en met woensdag telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 14.00 uur. Daarnaast op vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur. Op donderdag en op vrijdagmiddag is ons kantoor gesloten. Het kantoor is altijd per e-mail bereikbaar. Hierbij krijgt u bij voorkeur dezelfde werkdag nog een reactie, maar in ieder geval uiterlijk binnen twee werkdagen.
Mocht u ons onverhoopt niet telefonisch te pakken krijgen, dan streven wij ernaar om u zo spoedig terug te bellen.

Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.